Verwarming

 

Vaillant Video

 

 

 

Gerrit de Jonge Techniek BV verzorgt het plaatsen van een nieuwe cv ketel, boiler en radiatoren. Wij zijn een erkend installatiebedrijf die werken met kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. P1010480

 

Ook zijn wij u graag van dienst bij het repareren van bestaande installaties.

 

 

 

Daarnaast staan wij 7 dagen per week voor uw klaar bij eventuele storingen.

 

 We leveren en installeren onder andere Valliant, Remeha en Nefit installaties.

 

Remeha brengt warmte en warmwater- comfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onder- zoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologie├źn worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

 

 

 

DSC01511Vloerverwarming

 

 

 

 

Meer dan alleen warme voeten: 

 

Vloerverwarming doet meer dan alleen uw koude voeten verwarmen en is zeker geen overbodige luxe. Als je vloerverwarming vergelijkt met andere warmtebronnen zijn er talloze voordelen te noemen. Wat dacht u van een kostenbesparing op de energierekening of aan het bijkomstige voordeel van een prachtige vloer die u bij de aanleg van vloerverwarming kunt plaatsen.

 

 

Aanzienlijke kostenbesparing: 

 

Een voordeel wat direct waarneembaar zal zijn, is dat u minder hoog kunt stoken in vergelijking met radiatorverwarming en u toch een goede en aangename gevoelstemperatuur in huis krijgt. Door de lage temperatuurinstelling is er op jaarbasis ook een aanzienlijke energiebesparing te verwachten, die kan oplopen van 10 tot 15 %. Het systeem werkt namelijk met een watertemperatuur van 25 a 35 graden Celsius. Vanuit milieuopzicht is dit een hele mooie besparing en u merkt het natuurlijk ook zelf in de portemonnee.

 

 

 

 

 

Betere warmteverdeling:

 

Zoals gezegd voelt de warmte van vloerverwarming veel aangenamer. Dit komt doordat de warmte heel gelijkmatig wordt verdeeld. De warmte straalt omhoog, waardoor de ruimte gelijkmatig verwarmd wordt.
Voor mensen met allergische of astmatische verschijnselen is vloerverwarming ook een uitkomst. De lucht is minder benauwend en er is ook minder stofcirculatie. Er zijn immers geen radiatoren of andere buizen die stof kunnen vasthouden.

Vloerverwarming

 

Waar kiest u voor: 

 

de vloer als hoofd- of bijverwarming
Als uw huis nog gerealiseerd moet worden, waarom kiest u dan niet meteen voor vloerverwarming voor uw gehele woning? U kunt dan gelijk profiteren van de talloze voordelen van deze warmtebron.Ook in uw huidige woning is he  t heel goed mogelijk om de vloer als hoofdwarmtebron te gebruiken, maar soms is het door omstandigheden niet mogelijk. U kunt er dan voor kiezen om vloerverwarming als bijverwarming te nemen, bijvoorbeeld alleen op de begane vloer. Ook dan kunt u profiteren van de energievoordelen van vloerverwarming en alle andere bijkomstige gemakken. Vloerverwarming is een uitstekende aanvulling op uw centrale verwarming.

 

Wenst u een afspraak voor een offerte of informatie  klik dan hier voor een email te versturen.

 

Klik hier om meer informatie over onze aanbiedingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo remeha             radson              Viega

                 Nefit FC300dpi            Vaillant Logo CMYK vierkleuren druk zoals brochures adverts etc